Kasvatamme rakkaudella
/

 

 

Mansikkatarhat on kiiminkiläinen pienyritys, johon kuuluu kaksi yksityistä päiväkotia: Päiväkoti Mansikkamaa ja Päiväkoti Ahomansikka. Yritys on perustettu vuonna 2000, jolloin toimintansa aloitti Päiväkoti Mansikkamaa Ylikylässä. Yrityksen perustamisen lähtökohtana on ollut lapsi- ja perhelähtöisen varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen tarjoaminen lämminhenkisessä työyhteisössä. Keskeisimpänä keinona on ollut pienessä ja kodinomaisessa yksikössä toimiminen. Mansikkamaan päiväkodin nimi juontaa juurensa Sirpan kotitilasta, jota on kutsuttu Mansikkamaaksi. Päiväkoti on myös rakennettu kotitilan maille. Yrityksen toimintaa laajennettiin vuonna 2007 perustamalla toinen päiväkoti Isoahonkankaalle. Päiväkoti sai nimekseen Ahomansikka, koska se sijaitsee Ahontiellä. Tällä hetkellä yritys tarjoaa varhaiskasvatus- tai esiopetuspaikan 88 lapselle sekä työpaikan 13 työntekijälle. Tulevina vuosina edessä on sukupolven vaihdos, kun Eveliina ottaa vastuun perheyrityksestä. Eveliina on itsekin ollut iltapäivähoidossa Mansikkamaalla sen ensimmäisenä toimintakautena. ♥


Toimintamme laajenee 2.1.2023, kun vastaamme Kiimingin kasvaneeseen varhaiskasvatustarpeeseen avaamalla kolmannen päiväkodin, Metsämansikan. Päiväkoti Metsämansikka rakennetaan Päiväkoti Ahomansikan viereen Isoahonkankaalle. Hoitopaikkojen haku on alkanut!


Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia varhaiskasvatus -ja esiopetuspalveluita:

  • Kokopäiväinen varhaiskasvatus
  • Varhaiskasvatus 14-15 päivää kuukaudessa
  • Varhaiskasvatus 20 tuntia viikossa
  • Maksuton esiopetus
  • Maksuton esiopetus + kokopäiväinen varhaiskasvatus
  • Maksuton esiopetus + varhaiskasvatus 14-15 päivää kuukaudessa

 

Palveluista lisää Asiakkaaksi meille -osiossa. Tervetuloa kotisivuillemme!