Esittely

Ahomansikka (kuva_ahomansikka.jpg)

Luonnonläheisellä paikalla Isoahonkankaalla sijaitseva Päiväkoti Ahomansikka on aloittanut toimintansa v. 2007. Toiminnan painopisteinä ovat liikunta-, luonto- ja taidekasvatus.

Nuori Suomen liikuntaleikkikoulu pyörii pienryhmämuotoisena kerran viikossa, samoin luonto- ja ympäristökasvatuksen Metsämörri –toimintakin. Metsämörrissä opimme luonnossa liikkumista, lähiympäristön kunnioittamista ja luontotietoutta leikkien, retkien ja seikkailun avulla.

Suomen ympäristökasvatuksen seura on myöntänyt Päiväkoti Ahomansikalle Vihreän lipun osoituksena kestävään kehitykseen perustuvasta toiminnasta. Ympäristökasvatuksemme on jatkuvasti kehittyvää ja suunnitelmallista ympärivuotista toimintaa.

Hoitopaikkoja on 40-48, jotka on jaettu seuraavasti: - 1-4 –vuotiaiden ryhmä (Tähtitaivas) - 5 –vuotiaiden ja esikoululaisten ryhmä (Poutapilvet)